Reus'un Borussia Dortmund ile olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği göz önüne alınarak, Trabzonspor'un bu transfer için kolları sıvadığı belirtiliyor. Bordo-Mavililerin, daha önce Borussia Dortmund'tan transfer ettiği Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in kozunu da kullanarak Reus'u ikna etmeye çalışacağı ifade ediliyor. Meunier'in, eski takım arkadaşı Reus ile temas kurarak Trabzonspor'a gelmesi konusunda girişimlerde bulunduğu bilgisi de gündeme gelmişti.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Reus'u ikna etmek adına Alman yıldızla görüntülü olarak görüşme yapabileceği belirtiliyor. Avcı daha önce transfer edilmeyi düşündüğü oyuncularla benzer şekilde görüntülü görüşmeler gerçekleştirmişti ve bu yöntemi başarılı bulmuştu. Thomas Meunier'in transfer sürecinde de bu yöntemi kullandığı biliniyor.

Trabzonspor'un teknik adamı Avcı, daha önce yaptığı açıklamada transfer edilmesi düşünülen oyuncularla bu şekilde görüşmeler yaptığını ve bu yöntemin olumlu sonuçlar verdiğini ifade etmişti. Meunier'in Trabzonspor'a gelmesinde de bu görüşmenin etkili olduğu belirtilmişti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY