İngiliz gazeteci Dan Owen'ın raporuna göre, Trabzonspor'u tercih eden Thomas Meunier, Manchester United tarafından da transfer edilmek istendi. Ancak, İngiliz ekibinin yeni yönetiminin, transfer stratejisinin değişmesiyle bu transferin gerçekleşmediği iddia ediliyor.

İngiliz basınında yer alan i News haberine göre, Manchester United'ın yeni yönetimi, Sir Jim Ratcliffe liderliğinde bir dizi isimle birlikte transfer politikasını değiştirerek genç oyunculara ve gelecek vaat eden yeteneklere öncelik vereceğini açıkladı.

Bu yeni yaklaşım doğrultusunda, verilere dayalı bir transfer politikası izlenecek ve genç yetenekler ile gelecek vaat eden oyuncular öncelikli hale gelecek. Bu nedenle, Thomas Meunier gibi deneyimli oyuncuların transferinden vazgeçildiği ifade ediliyor.

Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi

Trabzonspor'un bu transferle, hem sportif anlamda güçlenme yolunda önemli bir adım attığı hem de uluslararası arenada dikkat çeken bir futbolcuyu kadrosuna kattığı belirtiliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Birol Sancak