Geçmiş yıllarda transfer sezonunun hemen başında yoğun açıklamalar yaparak hareketli bir dönem geçiren Trabzonspor yönetimi, bu sezon sadece eski futbolcu Anthony Nwakaeme'nin transferini resmen açıklamış durumda. Taraftarlar, daha fazla transfer haberini beklerken böyle bir kararla karşılaşmaları şaşırtıcı oldu.

Ertuğrul Doğan kimdir, kaç yaşında? Ertuğrul Doğan nereli, hayatı ve  biyografisi! - Haberler

Ücretsiz bilet uygulamasının sona erdirilmesiyle birlikte, derbi maçlar da dahil olmak üzere bazı taraftar gruplarına yönelik yapılan desteğin kesilmesi kararı alındı. Yönetim, yeni sezonda hiçbir taraftar grubuna ücretsiz bilet sağlanmayacağını ve bu konuda kararlı olduklarını belirtti. Ancak sosyal projeler, eğitim odaklı davetler, milli sporcular, protokol mensupları, hak tanınan engelliler, şehit aileleri ve gaziler gibi özel durumlar hariç tutulacak.

Trabzonspor taraftarından büyük yürüyüş - Son dakika Trabzonspor haberleri  - Fotomaç

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak kongre öncesinde alınan bu kararın, taraftar grupları arasında yönetimle ilgili daha fazla tartışmaya yol açabileceği konuşuluyor. Kulüp içindeki dinamikler ve yönetim- taraftar ilişkileri, önümüzdeki günlerde daha fazla gündeme gelecek gibi görünüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN