Trabzonspor için Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dolu bir akşam yaşandı. Maçın başlarında mağlup duruma düşen Trabzonspor, uzun süre toparlanamadı ve beraberlik golünü bir türlü bulamadı.

Maçın son dakikalarında kaleci Uğurcan dahi kaleden çıkarak hücuma katıldı. 90. dakikada 4. hakemin verdiği 6 dakika uzatma süresiyle umutlanan Trabzonspor, mucizeyi beklemeye başladı. Ve işte o uzatmaların 5.40. saniyesinde, yeni transfer Munier'in sağ taraftan yaptığı ortaya Eren Elmalı muhteşem bir kafa vuruşuyla beraberliği sağladı, skoru 1-1'e getirdi.

Uzatma devam ederken, Trezeguet'in attığı harika golle Trabzonspor maçı 2-1 kazandı ve tur atladı. Bu galibiyetle birlikte, Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un kupa serüveni devam etti.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok" Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in Açıklamaları: "Paramız Yok, Sıkıntılarımız Çok"

Ancak, tur atlanmasının ardından yönetim kuruluna istifa baskılarının artması bekleniyor. Çünkü turun kaybedilmesi halinde, istifa çağrıları daha da yoğunlaşabilir.
BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak