Trendyol Süper Lig’de bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Trabzonspor, kupada başarılı bir grafik çizerek şampiyonluk hedefliyor. Abdullah Avcı yönetiminde lig şampiyonluğu ve 2 kez Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan bordo-mavililer, bu kez Türkiye Kupası'na uzanmayı hedefliyor.

Sakatlık Fırtına'yı Derinden Etkiledi; Trabzonspor Onlarsız Şimdi Ne Yapacak? Sakatlık Fırtına'yı Derinden Etkiledi; Trabzonspor Onlarsız Şimdi Ne Yapacak?

E6954Dee 3691 4C22 88B7 0Dd06E3Be672

Kupaya 4. turda Çorum FK’yı 3-1 mağlup ederek başlayan Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı 3-1 ile geçmeyi başardı. Son 16 turunda deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen takım, şimdi Başakşehir karşısında yarı finale adım atmak için sahaya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında Trabzonspor ile Başakşehir arasında oynanacak olan müsabakayı Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Papara Park’ta oynanacak müsabaka saat 17.30’da başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY