Beşiktaş'ın Açıklaması ve Trabzonspor'un Hevesi

Beşiktaş'ın futboldan sorumlu yöneticisi Feyyaz Uçar'ın, "Di Maria, Samet Aybaba'nın hazırladığı listede yok. Gelecek hocanın listesinde olur mu bilmiyorum" sözleri, Trabzonspor'u heveslendirdi. Çünkü menajerler tarafından Beşiktaş'a da önerilen Di Maria için yarışta (en azından Türkiye ayağında) yalnız kalmış gibi görünüyorlar.

Trabzonspor'un Yıldızına Babasından Final Maçı Öncesi Destek Mesajı Paylaştı: "Hadi Evlat!" Trabzonspor'un Yıldızına Babasından Final Maçı Öncesi Destek Mesajı Paylaştı: "Hadi Evlat!"

Arjantin'de Uyuşturucu Baronları ve Güvenlik Bakanı'nın Tepkisi

Di Maria'nın ülkesine dönmek istemesi, ancak ülkedeki uyuşturucu baronlarının karşı çıkması, Arjantin'de büyük bir krize yol açtı. Arjantin Güvenlik Bakanı Patricia Bullrich, Di Maria'nın ülkesinde yeniden futbol oynama kararından vazgeçmesi üzerine ateş püskürdü.

Bullrich'in açıklamaları:

"Di María'nın babasıyla iki veya üç kez konuştum. Çok korkmuşlardı. Onları anlıyorum. En tanınmış kişileri seçiyorlar. Çok fazla korku yaratıyorlar. Ben buna narkoterörizm diyorum."
"Normalleşmeyi umuyorum. Dört ayda cinayetleri yüzde 50 azalttık. Rosario'da işler normale dönüyor. Umarım Di María geri döner."

Di Maria'nın Ailesine Tehdit

Mart ayının sonunda Di Maria'nın ailesi, yaşadıkları mahallenin kapısında tehdit edildi. Hareket halindeki bir araçtan havaya çok sayıda el ateş edildi ve kapıya şu not bırakıldı:

"Oğlunuz Ángel'e bir daha Rosario'ya dönmemesini söyleyin, aksi takdirde bir aile üyesini öldürerek onu mahvederiz."
"(Maximiliano) Pullaro bile seni kurtaramayacak. Kağıt parçalarını atmıyoruz. Kurşun atıyoruz ve ölü insanları atıyoruz.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN