3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Trendyol 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Göztepe'de iç ve dış transfer çalışmaları hız kazandı. İsmail Köybaşı ve Dennis ile sözleşme uzatmanın yanı sıra, Taha Altıkardeş için Avrupa kulüplerinden ciddi teklifler geldiği bildirildi.

20 yaşındaki savunma oyuncusu için en ciddi tekliflerden biri, Belçika temsilcisi Anderlecht'ten geldi. Anderlecht'in, Taha Altıkardeş için 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Göztepe'nin bu teklife sıcak baktığı ve istediği bonservis bedelini alması halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin bonservis ücretini artırmak için Anderlecht yetkilileriyle pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yaz Trabzonspor'dan bedelsiz olarak 3+1 yıllığına Göztepe'ye katılan Taha Altıkardeş, bu sezon çıktığı 31 lig maçında 3 gol atıp 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Bu performansıyla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çeken Altıkardeş'in, Anderlecht gibi takımların radarına girmesi, Trabzonspor'u da olumlu yönde etkileyebilir. Göztepe'nin elde edeceği bonservis geliri, Trabzonspor'un transfer bütçesine de katkı sağlayabilir.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN