Trabzonspor, Kayserispor taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle 440 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, misafir tribünde bulunan Güney Üst A blok taraftarlarının bir sonraki deplasman maçında girişleri bloke edildi.

Karşılaşmada yaşanan diğer olaylar üzerine Kayserispor'a da ceza verildi. Taraftarların neden olduğu saha olayları dolayısıyla 112.000 TL para cezası uygulandı.

Trabzonspor Deplasmanda Samsunspor'a 3-1 Kaybetti: İstatistikler Sınıfta Kaldı Trabzonspor Deplasmanda Samsunspor'a 3-1 Kaybetti: İstatistikler Sınıfta Kaldı

PFDK'nın açıklamasına göre:

Kayserispor'un, 20 Nisan 2024 tarihinde oynanan Kayserispor - Trabzonspor maçında, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Kuzey Alt Tribün C-D bloklarda bulunan seyircilerin bir sonraki ev sahibi maçına girişlerinin engellenmesi kararı alındı.
Trabzonspor'un ise aynı maçta taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı sebebiyle ve bu tür eylemin aynı sezonda misafir olduğu maçlarda 8. kez tekrar etmesinden dolayı 440.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Ayrıca, misafir tribününde yer alan Güney Üst A blok taraftarlarının bir sonraki deplasman maçına girişlerinin engellenmesi için elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine hükmedildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN