3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Küçük Mía Belén, arkadaşlarına yazdığı duygusal bir mesajda, "Sizleri özleyeceğim ve seviyorum. Bir gün yeniden geri dönmek ümidiyle" ifadelerini kullandı. Bu mesaj, Di María'nın Benfica ile anlaşamayacağını ve yeni bir yol haritası çizdiğini gösteriyor.

Trabzonspor'un, Di María ile her konuda anlaştığı ve transferin Başkan Ertuğrul Doğan tarafından "bitirildiği" iddia ediliyor. Ayrıca Portekiz basını, bordo-mavililerin Inter Milan'dan serbest bırakılacak olan Şilili futbolcu Alexis Sánchez'in de transfer listesinde olduğunu ve bu iki oyuncu arasında bir tercih yapacaklarını öne sürdü.

Trabzonspor taraftarları, Angel Di María'nın transferinin gerçekleşmesi için sabırsızlıkla bekliyor. Eğer bu büyük transfer gerçekleşirse, Trabzonspor kadrosunu önemli bir yıldızla güçlendirmiş olacak. Di María'nın bordo-mavili formayı giyip giymeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN