Trabzonspor'da Freiburg Alarmı! Thomas Reis'in Tek Kozu Kaldı

Freiburg sınavı öncesi Trabzonspor’un hücum hattında bütün yollar Paul Onuachu’ya çıktı. Franculino Dju sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek, Umut Nayir ile Ali Habeşoğlu ise UEFA listesinde yok. Avrupa’da 3’te 3 peşindeki Fırtına’nın Alman ekibi karşısındaki tek doğal santrforu Nijeryalı yıldız olacak. Thomas Reis, Gaziantep maçında erken kenara aldığı 2.01’lik yıldızını kritik randevuya özel olarak hazırlıyor.

Konferans Ligi’nde ilk iki maçını kazanarak 6 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor, yarın Freiburg karşısında serisini devam ettirmek isterken gözler Paul Onuachu’ya çevrildi. Hücum hattındaki eksikler nedeniyle Thomas Reis’ın elinde santrfor bölgesi için seçenek kalmadı. Sakatlığı bulunan Franculino Dju Alman ekibine karşı forma giyemeyecek. Umut Nayir ve genç Ali Habeşoğlu’nun UEFA listesinde bulunmaması nedeniyle 9 numarada bütün yük Onuachu’nun omuzlarında olacak.

Trabzonspor Freiburg'u Gözüne Kestirdi! 7 Maçlık Seri Devam Edecek Mi?
Trabzonspor Freiburg'u Gözüne Kestirdi! 7 Maçlık Seri Devam Edecek Mi?
İçeriği Görüntüle

63. DAKİKADA KENARA ALDI

Teknik heyet de Nijeryalı yıldız konusunda işi şansa bırakmadı. Gaziantep FK karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Onuachu, 63. dakikada yerini Noah Saviolo’ya bıraktı.

Reis’ın oyuncusunu yoğun fikstür ve Freiburg karşılaşmasını düşünerek erken kenara aldığı belirtildi. Daha önce yaşadığı sakatlığın ardından takıma dönen yıldız golcünün fiziksel durumu yakından takip edilirken, hafta boyunca özel olarak Avrupa sınavına hazırlandı.

B PLANI DA HAZIR

Onuachu’nun eldeki tek doğal santrfor olması nedeniyle Reis’ın alternatif senaryolar üzerinde de durduğu öğrenildi. Alman çalıştırıcının antrenmanlarda gerektiğinde santrforsuz kullanılabilecek hücum varyasyonlarını denemesi bekleniyor. KuPS’u 4-2, Hearts’ı 2-0 mağlup ederek Konferans Ligi’ne 2’de 2 ile başlayan Fırtına, Papara Park’taki Freiburg sınavını da geçerek ilk 8 potasındaki yerini iyice sağlamlaştırmak istiyor.

Kaynak: FOTOSPOR