Andre Almeda için kulübü Valencia 8 milyon euro’da ısrarcı oyuncu Trabzonspor’a sıcak olsa da özellikle Portekiz’den gelebilecek teklifleri de değerlendiriyor, transferin bu hafta sonuçlanması bekleniyor.
Transfere bir türlü noktaya koyamayan Trabzonspor’da orta sahaya alınacak isimlerdeki bekleyiş devam ediyor. Teknik direktör Fatih Tekke net tutumunu ortaya koydu ve biri defansif olmak üzere 3 orta saha oyuncusu istediğini maç sonrası açıklamasında dip not olarak belirtti. Trabzonspor’da ort saha için en güçlü oyunculardan biri Pedro Almeida. Oyuncuya skorer katkısı az olduğu için temkinli yaklaşılsa da Tekke’nin planlamasında olması önemli bulunuyor. Almeida hafta sonunda oynanan hazırlık maçına takım otobüsüne binmezken kulübüne karşı ola tavrı net şekilde ortaya koymuştu.
Bu hafta içinde sonuçlandırılmalı
Kulübü Valencia’dan yıllık alacağı ücrette zam talep eden ancak beklenen cevabı alamayan Almeida Trabzonspor’un teklifine sıcak baksa da Portekiz’den gelebilecek transfer teklifleri nedeniyle bir Trabzonspor’dan düşünmek içi izin istemişti. Trabzonspor, Valencia kulübü ile sürekli bonservis pazarlığı içine girerken 6 milyon euro seviyelerine çıksa da Valencia’nın 8 milyon euro’da direttiği belirtiliyor. 1 milyon euro için transferden vazgeçmek istemeyen Trabzonspor’un Valencia’dan aynı zamanda geri adım atması da bekliyor. Almeida transferinin bu hafta içinde sonuçlandırılması planlanıyor.