Hemen her bölgeye oyuncu takviyesi yapmayı planlayan Bordo-Mavililerden stoper mevkisi için sürpriz bir hamle geldi.

Trabzonspor'un TFF 1.Lig ekiplerinden Boluspor’da forma giyen 21 yaşındaki Gineli oyuncu Naby Oulare’yi gündemine aldığı ortaya çıktı. Bu sezon Boluspor formasıyla toplam 35 maça çıkan ve 5 gol, 2 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gineli stoper Naby Oulare ile Galatasaray’ın da ilgilendiği öğrenildi. Boluspor ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Oulare’nin bonservis değeri 1 milyon Euro olarak gözüküyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Bordo-Mavililerin scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen Oulare için olumlu raporlar verildiği öğrenildi. Özellikle genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve potansiyeliyle dikkat çeken Oulare, Trabzonspor’un savunma hattına dinamizm kazandırabilir. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararı beklenirken, Oulare transferinin gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor’un savunma hattında önemli bir güç kazanacağı öngörülüyor.

Trabzonspor, Macaristan kampına yeni transferlerini yetiştirme konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor. Takımın yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanması ve şampiyonluk hedefleri doğrultusunda kadro derinliğini artırması, yönetimin en büyük öncelikleri arasında yer alıyor. Bordo-Mavili ekip, taraftarlarının da büyük heyecanla beklediği transfer hamlelerini en kısa sürede tamamlayarak, yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK