Bordo-Mavililer, Fulham Yıldızı Adama Traore'yi Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Karadeniz ekibi, şu anda Fulham forması giyen hızlı kanat oyuncusu Adama Traore'ye ciddi bir ilgi gösteriyor. Bordo-mavililerin, bu büyük transferi gerçekleştirmek için Nicolas Pepe ile bir takas düzenlemeyi planladığı bildirildi.

Nicolas Pepe Yerine Adama Traore Planı
Adama Traore: Fester Barça-Wechsel nur unter einer Bedingung

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor yüksek maliyetleri nedeniyle Nicolas Pepe'yi göndermeyi ve onun yerine Adama Traore'yi kadrosuna katmayı düşünüyor. 28 yaşındaki Traore'nin, Fulham'da yeterince forma şansı bulamaması ve yüksek performans sergileyememesi, Trabzonspor için bir fırsat olabilir.

Pepe'nin Sözleşmesi ve Traore'nin Durumu

Trabzonspor'a geçtiğimiz sezonlar Arsenal'dan katılan Nicolas Pepe'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda tutmak istediği Pepe, Arsenal altında Mikel Arteta'nın yönetiminde başarısız oldu ve takımdan ayrıldı. Öte yandan, Adama Traore'nin Fulham ile olan sözleşmesi de sona ermek üzere. Premier Lig'de kalmayı tercih eden oyuncu, Orta Doğu'dan gelen tekliflere rağmen Avrupa'da kariyerine devam etmeyi umuyor.

Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı! Trabzonspor Taraftarlarından Yönetim Kuruluna Çağrı!

Transfer Pazarlıkları ve Olası Senaryolar
Adama Traore reveals 'secret' to incredible body transformation.. including  lifting NO weights and a Spanish-Malian diet | The Sun

Trabzonspor'un, yüksek maliyetli bir sözleşme yenileme durumunda olan Pepe'yi İngiliz kulübüyle pazarlıklara sürükleyerek Traore takasını gündeme getirmesi bekleniyor. Bu durum, her iki oyuncu için de yeni bir başlangıç olabilir ve Trabzonspor'un hücum hattına dinamizm kazandırabilir.

Muhabir: BİROL SANCAK