Trabzonspor, santrafor transferi için gözlerini İspanya'ya çevirdi. Kulüp, Belçika temsilcisi Club Brugge'den bonservisi bulunan ve Valencia'da kiralık olarak oynayan 28 yaşındaki Ukraynalı golcü Roman Yaremchuk'u gündemine aldı.

Bu sezon toplam 32 maçta 8 gol kaydeden ve 1,91 metre boyundaki Yaremchuk, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından olumlu bir rapor aldı. Uzun süredir gizli yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtiliyor. Başkan Ertuğrul Doğan'ın yaptığı görüşmelerin ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Ukraynalı golcüyle görüntülü olarak iletişim kurarak yeni sezon planlarını paylaştığı öğrenildi.

Yaremchuk'un Avcı ile yaptığı görüşmeler sonrasında Trabzonspor'a transferi için sıcak baktığı ifade ediliyor. Club Brugge ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun kiralık olarak transfer edilmesi bekleniyor. Trabzonspor'un golcü arayışında hedeflediği bu transferin kulüp için önemli bir adım olacağı düşünülüyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU