Avcı'nın Weghorst ile Yaptığı Görüşme

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor'un gelecek hedeflerini ve projelerini paylaşmak amacıyla Hollandalı golcü Wout Weghorst ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Avcı, Weghorst'a yeni sezonda şampiyonluk ve Avrupa kupalarında başarıya odaklanacaklarını ve onu takımda görmek istediklerini iletti.

"Seni Aramızda Görmek İstiyoruz"

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Abdullah Avcı, Weghorst'a, "Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk ve Avrupa kupalarında başarılı olmak. Bu hedefler doğrultusunda kadro planlaması yapıyoruz ve seni de aramızda görmek istiyoruz" dedi. Weghorst'un ise farklı tekliflerin olduğunu belirterek düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Avcı'nın Birebir İkna Çabası

Transfer dönemlerinde oyuncularla birebir görüşmeler yaparak ikna etmeye çalışan Abdullah Avcı, aynı taktiği Weghorst'ta da uyguladı. Avcı'nın oyuncuyla FaceTime üzerinden gerçekleştirdiği görüşme, Trabzonspor'un forvet hattını güçlendirmek adına yoğun çabalarını gösteriyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK