Berat Özdemir: Transfer İle İlgili Bir Durum Yok, Başakşehir Maçı Riskliydi Ancak Sonuç Aldık Berat Özdemir: Transfer İle İlgili Bir Durum Yok, Başakşehir Maçı Riskliydi Ancak Sonuç Aldık

Trabzonspor, gelecek sezon için şampiyonluk iddiasını güçlendirecek yerli ve yabancı futbolcuları kadrosuna katma peşinde. Teknik direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın transfer etmek istiyor. Trabzonspor, daha önce de Alanyaspor'dan başarılı transferler yaparak iyi ilişkiler kurduğu bu kulüple ilk teması kurmaya hazırlanıyor.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oğuz Aydın için yoğun ilgi olduğunu doğruladı: "Yurt içi ve yurt dışından birçok kulüp Oğuz ile ilgileniyor, ancak henüz resmi bir görüşme yapmadık." Oğuz'un Alanyaspor ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor, Trabzonspor bu transferde ısrarcı olacak.

Oğuz Aydın'ın İstatistikleri

Bu sezon Alanyaspor forması altında 36 maça çıkan Oğuz Aydın, 12 gol ve 8 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Bu başarısı, onu Trabzonspor'un transfer listesinin başına taşıdı.

Muhabir: AYŞE SANCAK