Genk ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Tolu Arokodare'nin, henüz 1,5 yıldır Belçika takımında forma giydiği ve acele etmeden kulüpten ayrılmak istemediği haberde belirtildi.

Trabzonspor, Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu ile gelecek sezon da yoluna devam etmek istiyor. Ancak bordo-mavililer, Onuachu için İngiliz kulübüyle anlaşma olasılığını göz önüne alarak alternatif arayışlarını sürdürüyor.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Soccernet'in haberine göre; Trabzonspor'un gündeminde olan isimlerden birisi de Belçika'nın Genk takımında forma giyen Tolu Arokodare. Sezon boyunca takımına 49 maçta 15 gol ve 3 asistlik skor katkısı veren Arokodare'nin, bordo-mavili scout ekibinin dikkatini çektiği belirtildi. Haber detaylarında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Nijeryalı forvetin olası transfere onay verdiği ifade edildi.

Ancak futbolcu cephesinden gelen açıklama, transfer spekülasyonlarına nokta koydu. Tolu Arokodare'nin menajeri, Soccernet'e yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor'a transfer olmakla kesinlikle ilgilenmediğini belirtti.

Trabzonspor'un forvet arayışı devam ederken, kulübün alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdüreceği ve transfer stratejisini belirleyeceği bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN