Nwakaeme'nin dönüşünün ardından, Trabzonspor yönetimi Draguş, Lundstram ve Barisic ile de sözleşme imzaladı. Bu transferlerin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor. Yönetim, bu oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına hızla başlamayı planlıyor.

Muhammed Cham transferinde ise son aşamaya gelindiği belirtildi. Başkan Ertuğrul Doğan, son basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Cham'ın transferinin önemli mesafe kat edildiğini açıkladı. Clermont ile yapılan görüşmeler sonucunda 4.5-5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlanmak üzere olduğu ifade edildi. Cham'ın çok yönlü oyun stili ve geçtiğimiz sezonki performansıyla Trabzonspor'un orta saha ve hücum hattına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Trabzonspor yönetimi, Muhammed Cham transferini 24 Haziran'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına kadar resmiyete kavuşturmayı hedefliyor. Futbolseverler ise, bu transferlerin takımın gücünü artıracağına olan inançlarını dile getiriyor ve gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU