Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Beşiktaş, gelecek sezon stoper bölgesine güçlü bir takviye yapmak için Atletico Madrid'in Karadağlı savunmacısı Stefan Savic'i hedeflemiş durumda. Ocak ayında yapılan girişimlerin ardından tekrar temasa geçen Kara Kartal, Savic'in taleplerini azaltması halinde transferi hızlandırmayı planlıyor. Ancak 33 yaşındaki futbolcunun yüksek maaş isteği Beşiktaş tarafından uygun bulunmazken, pazarlıkların devam edeceği belirtiliyor.

Diğer taraftan, Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Trabzonspor da Savic'i kadrosuna katmak için çaba sarf ediyor. Karadeniz ekibi, uzun süredir Savic'i takip ediyor ve transferi gerçekleştirmek için kararlılığını sürdürüyor. Atletico Madrid'in bonservis konusunda esnek davranması beklenirken, Trabzonspor'un da bu transfer için mücadele ettiği ifade ediliyor.

Stefan Savic'in 1 yıllık daha kontratının bulunduğu ve İspanyol kulübünün bonservis konusunda kolaylık sağlaması bekleniyor. Her iki takımın da Savic transferindeki girişimleri sürerken, futbolcunun kararının belirleyici olması bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN