Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, zorlu mücadeleyi 3-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Siyah-beyazlı ekibin gollerini 45+3'te penaltıdan Ghezzal, 54. dakikada Salih Uçan ve 90+4'te Al-Musrati kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise 14. dakikada Onuachu ve 89. dakikada Pepe'den geldi.

Umut Güneş:

"Kafamızı Kaldırmalıyız" Maçın ardından Umut Güneş, "Maçtan sonra kelimeleri bulmak çok kolay değil. En büyük hedeflerimizden biri kupayı kazanmaktı. Çok üzücü bir sonuç. Son anda gol bulduk ama son dakikada gol yedik ve kaybettik. Kafamızı kaldırmalıyız. Daha iyi geri döneceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

Uğurcan Çakır:

"Ben Olsam da Olmasam da..." Kaptan Uğurcan Çakır ise, "Ben olsam da olmasam da Trabzonspor daha çok kupalar kaldıracaktır. Kupayı finalde kaybetmek çok kötü bir his. Gerekli agresifliği gösteremedik. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür dileriz." ifadeleriyle geleceği hakkında belirsizlik yarattı.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Camiada Büyük Yankı Uyandırdı. Uğurcan Çakır'ın geleceği hakkında yaptığı bu açıklamalar, Trabzonspor camiasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, kaptanlarının sözlerinin ardından merakla gelişmeleri bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN