Trabzonspor'un transfer çalışmaları, yüksek maaşlı bir transferin etkisi altında kaldı. 8.5 milyon euro'luk maaşı olan Thomas Meunier'in Dortmund'dan Trabzonspor'a transferi, diğer transferlerde zorluklar yaşanmasına neden oldu.

Tugay Kaan Numanoğlu'nun Trabzonspor ve Başakşehir Karnesi Tugay Kaan Numanoğlu'nun Trabzonspor ve Başakşehir Karnesi

Ajaccio ve STVV kulüpleri, Trabzonspor'un Meunier transferi sonrasında Bocat ve Folcarelli için herhangi bir pazarlık şansı vermedi. Özellikle Folcarelli için, Fransız Belçika kulübü 4 milyon euro'lar civarında indirim yapmayı reddetti ve Trabzonspor yönetimi ile görüşmeleri sezon sonuna bıraktı.

STVV kulübü, Bocat için Trabzonspor ile anlaşmaya rağmen, Meunier'in transferi nedeniyle fiyat konusunda sıkıntı yarattı. Meunier'in Trabzonspor'da oynayacağına inanmadıklarını ve 1.5 milyon euro'luk maaş karşılığında bu transferi gerçekleştirmeyeceklerini ifade ettiler.

Bu gelişmeler, Trabzonspor'un Bocat ve Folcarelli gibi hedeflediği oyuncuları transfer etme konusunda zorluklar yaşadığını gösteriyor. Meunier'in transferinin diğer transferleri nasıl etkileyeceği ve kulübün bu duruma nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu haline geldi.

Editör: Birol Sancak