Menajer Florin Manea, Dragus'un Trabzonspor ile Anlaşmasını Doğruladı: İş Tamamlandı
Mihai Stoica a vorbit despre defectul lui Denis Drăguș: ”Eu ştiu şi ce  salariu are acolo!” - Realitatea Sportiva

Oyuncunun menajeri Florin Manea, Romanya'nın SportPesurse sitesine verdiği demeçte, kulüpler arasında anlaşmanın sağlandığını ve Dragus'un sözleşme detaylarında da uzlaşıya varıldığını açıkladı.
 

Menajerden Açıklama: Öncelik Şu Anda Lig
Trabzonspor'un transferdeki ikinci hamlesi: Denis Dragus transferi  tamamlanıyor - Futbol

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Florin Manea, müşterisinin şimdilik yüzde yüzünü ligde kalmaya ve Gaziantep'in küme düşme mücadelesine adamak istediğini belirtti. Sezon sonuna kadar Dragus'un bu transferle ilgili daha fazla ayrıntı vermek istemediğini ifade eden Manea, futbolcunun konsantrasyonunu koruma arzusunu vurguladı.
 

Transfer Detayları ve Milli Takım İçin Önem
ROMANIA U21 | Denis Dragus a parasit cantonamentul nationalei! "L-am lasat  pe Ianis responsabil cu golurile" Ce a spus despre accidentare! | Sport.ro

Trabzonspor'un, Dragus için Belçika'nın Standard Liege takımına 1.9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Bu transfer, Romanya Milli Takımı teknik direktörü Edi Iordanescu için de sevindirici bir gelişme olarak görülüyor. Dragus'un Trabzonspor'a katılmasıyla, EURO 2024 öncesinde dikkatini tamamen turnuvaya verebileceği ifade ediliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA