Ertuğrul Doğan'ın Açıklamaları: Hedefler, Transferler ve Beşiktaş Finali

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karagümrük maçı, Beşiktaş ile oynanacak final ve transfer çalışmaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

Son 5 Maçta Yaşanan Kayıplar Yeşil-Mavilileri Avrupa'dan Etti - Umutlar Seneye Kaldı! Son 5 Maçta Yaşanan Kayıplar Yeşil-Mavilileri Avrupa'dan Etti - Umutlar Seneye Kaldı!

"Trabzonspor'un bu yılki hedefi kupa ve ligi 3'üncü sırada bitirmek. Bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz."
"Skordan ziyade Trabzonspor'un bu zor günlerinde İstanbul'daki taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Hafta içi olmalarına rağmen geldiler ve bize destek verdiler. Sahada bize itici güç oldular."

Beşiktaş ile Oynanacak Türkiye Kupası Finali:

"Beşiktaş'ın da ana hedefi bizimle aynı. Onlar da Ziraat Türkiye Kupası ve 3'üncülük için yarışıyor. İki büyük camia, önce dostluğun kazanacağı final olmasını diliyorum. Sakatlık olmasın, son olarak da sahada iyi olan kazansın. Saha dışı faktörler devreye girmesin. Hak edenin hakkını aldığı final olmasını diliyorum."
"Beşiktaş yönetimi ile iyi ilişkileri olan bir camiayız. İlk yarıda Beşiktaş yönetimini ağırlamıştık. İkinci maçta da Hasan Arat yönetimi bizi iyi şekilde ağırlamıştı. Dostluğun kazanacağına eminim. Saha içi ve saha dışında en önemli şey maçın dostça geçmesi. İki takım da kupayı almak istiyor."
"Kupa finalinin nerede oynanacağı konusuna gelince, bizim sloganımız 'Bize Her Yer Trabzon'. Hedefimiz kupayı almak, yer fark etmez."

Transfer Çalışmaları ve Planlama:

"İşin doğrusu hızlı şekilde devam ediyoruz. Yakın zaman içinde, bitme aşamasına gelen 3 transferimiz var. Hatta 4 diyebiliriz. Önümüzdeki günler içinde 2 transferimiz de inşallah, imza aşamasına gelecek."
"Yeni sezon planlamasını çok önce başlatmıştık. Başlattığımız planlama dahilinde de hem hocanın izleme ekibi, hem kulübün izleme ekibi, hem de yurt dışında çalışmalarımız var. Onlardan aldığımız referanslarla hata yapmadan transfer sezonu geçirmeye çalışıyoruz."
"Genç yetenekli ve tecrübe sahibi isimler de olacak. Takıma değer katacak isimler de olacak. Ancak hata yapma lüksümüz yok bu sene. Şampiyonluk sezonunda işin içinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim."
"Bizim en büyük avantajımız transferlerin yüzde 80'inin ilk hazırlık dönemine yetişmesi. Buna benzer tabloyu bu yıl da gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız o yönde. Ciddi aşama kaydettik."
"Belli liglerde, liglerin tamamlanmasını bekliyoruz. Oyuncularla imza aşamasına gelmek için onların da ligleri bitmesi lazım. Bonservis pazarlığını yaptığımız takımların maçlarının bitmesini bekliyoruz."
"Trabzonspor taraftarı şuna emin olsun. Teknik kadromuzla, hocamızın izleme ekibiyle, hem kulübümüz izleme ekibiyle hem de kendimizin takipleri ile çok ciddi emekler verdiğimiz, dikkatli davrandığımız bir transfer dönemi geçiriyoruz. Hızlı ilerliyoruz."
"Yeniden İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nde Bordo-Mavili bayrağı dalgalandırmak istiyoruz. Başka düşüncemiz yok."
"Yapılması gerekenler belli. Transfer döneminde hızlı davranmak, saha içinde ve saha dışında birlik olmalıyız."
"Maddi konularımızı çözmek zorundayız. Parasını ödemediğin oyuncudan gerçek anlamda performans beklemek hayal ürünü. Bunlara göre hareket ediyoruz."
"Allah'ın izniyle seneye Trabzonspor taraftarlarına güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde."

Muhabir: TUNCAY UÇKUN