Bordo-Mavililerde orta saha seçimleri bu karşılaşmanın kaderini belirleyecek unsurlar arasında yer alıyor.


                  

Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray derbisine çıkacak olan Trabzonspor'da kadronun büyük ölçüde netleştiği vurgulanıyor. Bordo-Mavililerde bu maç orta saha açısından kritik önemde olacak. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında Mendy'nin yanında Lundstram'ı oynatan Şenol Güneş iyi bir grafik çizemeyen oyuncusunu 45. dakikada dışarı almıştı.

Lyon Başkanı'ndan Türk Kulüplerine Sert Sözler: "Defolup Gidin!" Lyon Başkanı'ndan Türk Kulüplerine Sert Sözler: "Defolup Gidin!"

Güneş art arda iki maçta hiç foma şansı vemediği Ozan Tufan'ı ise Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında sahaya sürmüştü. Şenol Güneş Galatasaray derbisi için Ozan ile ikili görüşmeler gerçekleştirdiği ve ilk 11'de kendisine şans verebileceği öğrenildi. Trabzonspor taraftarı ile yıldızı sönük geçen Ozan'ın bu maçta etkili bir performans ortaya koyarak kendini affettirmesi isteniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK