Moral Yükselişi ve Final Niteliğinde Maçlar

Son oynadığı Hatayspor ve Pendikspor maçlarını kazanarak moral bulan Trabzonspor, Avrupa hedefi yolunda önemli adımlar attı. Takım, ligde kalan her maçı final niteliğinde görerek hata yapma lüksü olmadığının bilincinde.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Vurguları

Uğurcan Çakır'ın Hatası Trabzonspor'u Mağlup Etti: Samsunspor'un Liderliğini Getirdi Uğurcan Çakır'ın Hatası Trabzonspor'u Mağlup Etti: Samsunspor'un Liderliğini Getirdi

Teknik direktör Abdullah Avcı, bu sezon hem Ziraat Türkiye Kupası'nı almak hem de Avrupa'ya gitmek istediklerini belirtti. Avcı, takımın ulaşılabilir hedeflerine odaklandığını ve oyuncuların hazır olduğunu ifade etti. Taraftarların desteğini de önemsediğini vurgulayan Avcı, Adana Demir maçının zorlu geçeceğini ancak galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Yüksek Enerji ve İyi Hazırlık

Abdullah Avcı, oyuncuların durumunun gayet iyi olduğunu ve enerjilerinin yüksek olduğunu belirtti. Takımın daha iyi oyunlar sergileme adına en iyi şekilde hazırlandığını söyleyen Avcı, umarız ki bu hazırlıkların karşılığını alırız dedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN