Fatih Tekke ve scout ekibi gece geç saatlere kadar toplantı yaptı, Başkan Doğan ise Fransa’ya uçtu. Taraftar, Wooh ve Boga transferlerini bitmiş sayıyor.
Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke ve Scout ekibi dün gece geç saatlere varıncaya kadar toplantı yaptı ve alınan ve alınacak olan oyuncuları masaya yatırdı. Başkan Ertuğrul Doğan'da o saatlerde özel uçağı ile Fransa'ya hareket etti. Başkan Doğan'ın Fransa'da hem tatil yapacağı hem de isimleri Trabzonsporla anılan Cristopher Wooh ve Jeremie Boga transferlerini bitirmek istediği konuşuluyor.
Nice forması giyen Boga'nın Trabzonspor'un sol kanadına çok ciddi hareketlilik katacağına inanılıyor. Oyuncunun ritmini bulması halinde skor katkısına da etki edeceği belirtiliyor. Gelecek vadeden stoper oyuncusu Wooh ise atletik bir oyuncu. Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin arzu ettiği oyun tarzı olan hızlı oyun planına uygun transferleri gerçekleştirmeye çalışırken Onuachu, Pina, Wooh ve Boga ile 4 oyuncunun alınmasına taraftar kesin gözüyle bakıyor.