Bordo-Mavililer, hakem hatalarının sadece tesadüf olmadığını, bilinçli bir yönlendirme ile karşı karşıya olduklarını düşünüyor. Bu inanç, hem yönetimi hem de taraftarları ciddi şekilde rahatsız ediyor.

Sezon başından beri kasıtlı hakem hataları nedeniyle bilinçli olarak zirve yarışından koparılan Trabzonspor alt sıralarda kalarak hayal kırıklığı yaşatan bir dönemi geride bıraktı. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na dönen eleştiri okları yeni bir aşamaya doğru evriliyor.

19 Mayıs’ta Akçaabat’ta Gençlik Sahadaydı! Turnuva Coşkusu Harmancık’ta Zirve Yaptı
19 Mayıs’ta Akçaabat’ta Gençlik Sahadaydı! Turnuva Coşkusu Harmancık’ta Zirve Yaptı
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar sonrasında başkan Ertuğrul Doğan’ın federasyonun değişikliğine yönelik tavrının hakemlerin ve VAR uygulamalarının Trabzonspor maçlarında saha içi yönetimine etki ettiğine inanılıyor. Trabzonspor-Samsunspor maçında da hakem ve VAR kararlarının bu soğuk savaş etkisinin gölgesinde geçeceği iddia edilmeye başlandı. Bazı taraftarlar sosyal medyada inanılmaz öngörüler ortaya atarak şu düşünceleri paylaştılar:

‘’Samsunspor ile Trabzonspor arasında bir rekabet durumu var. Bu maçta hakem ve VAR kararları Samsunspor lehine olmaya başladığı anda ortaya çıkacak skor Trabzonspor aleyhine olması durumunda taraftarlar Trabzonspor yönetimine tepki göstereceğinden ve by durumdan da Federasyonun hep arzuladığı şey gerçekleşeceğinden taraftarın dikkatli olması gerekiyor. Trabzonspor Kulübü hiçbir kimsenin şahsi ihtiraslarının esiri olamaz.

Hakem Ozan Ergün ve VAR adil kararlar vermeli aksi halde futbolun adaletine gölge düşecek ve Trabzonspor olası bir haksızlık durumunda adı geçenleri muhakkak not edecektir’’

Muhabir: AYTEKİN AKAY