Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Eyüpspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Bordo-mavililer, 4. galibiyet serisi için Papara Park’ta ter döküyor.
Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 10. haftasında Eyüpspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, Papara Park’taki zorlu mücadele öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda yüksek tempolu bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 top kapma çalışmalarıyla tempoyu artıran takım, son bölümde dar alan oyunlarıyla teknik ve kondisyon ağırlıklı idman yaptı. Bu çalışma, oyuncuların pas temposunu ve saha içi koordinasyonunu güçlendirmeye yönelikti.
Trabzonspor, bugün saat 15.00’te yapılacak antrenmanla Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Takımın moralli olduğu gözlemlenirken, Fatih Tekke’nin oyuncularına Eyüpspor’un kanat organizasyonlarına karşı özel uyarılarda bulunduğu öğrenildi.
4 Haftalık Seri Hedefi
Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor, ligde son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, 7, 8 ve 9. haftalarda art arda 3 galibiyet alarak güçlü bir ivme yakaladı.
Tekke döneminde 3 maçlık seriyi ilk kez 4’e çıkarma fırsatını yakalayan Trabzonspor, Eyüpspor karşısında kazanması halinde bu sezon ilk kez üst üste 4 galibiyet elde etmiş olacak.
Geçtiğimiz sezon da 31, 32 ve 33. haftalarda Çaykur Rizespor, Adana Demirspor ve Cronden Alanyaspor karşısında benzer bir başarı gösteren Trabzonspor, bu kez aynı tabloyu sezonun erken döneminde tekrarlamak istiyor.
Bir Sonraki Antrenman Programı
Bordo-mavili ekip, Papara Park’taki karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını yarın saat 15.00’te yapacağı idmanla sürdürecek. Teknik ekibin, Eyüpspor maçında tempolu hücum oyununu öne çıkaracak bir plan üzerinde çalıştığı öğrenildi.