Yusuf Yazıcı'nın eski temsilcisi Adem Cebeci, Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ve Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür için çarpıcı bir transfer teklifi sundu. Adem Cebeci, bu teklifi Kuzey Anadolu'ya yaptığı açıklamada detaylandırdı.

Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek? Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek?

Abdülkadir Ömür için Hull City'in 25 milyon Euro ve bonuslarla toplamda 30 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını belirten Cebeci, bu rakamın oldukça yüksek olduğunu vurguladı. Ayrıca, Uğurcan Çakır için de 15 milyon Euro'luk bir teklif getirdiğini ancak Trabzonspor'un bu teklifleri reddettiğini ifade etti.

Öte yandan Abdülkadir Ömür'ün Hull City'e transferi 2,5 milyon Euro karşılığında gerçekleşti. Hull City ayrıca, Abdülkadir Ömür'ün İngiltere Premier Lig'e çıkması durumunda Trabzonspor'a 2 milyon 500 bin Euro daha ödeme yapacak. Ayrıca oyuncunun başka bir kulübe kiralanması veya kesin transferi gerçekleşirse elde edilecek transfer bedelinin bir kısmı da Trabzonspor'a ödenecektir.

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Abdülkadir Ömür'ün transferi hakkında olumlu görüşlerini paylaşarak, onun futbol yeteneklerini övdü. Rosenior, Türkiye Süper Ligi'nde ve milli takımda başarılı olan Abdülkadir Ömür'ün Hull City için büyük bir kazanç olacağını belirtti.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Doğukan ÖZKURT