Trabzonspor’da Pedro Malheiro’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı bazı alternatifler konuşulmaya başlandı. Bodo-Mavili ekipte Malheiro’nun 8 milyon eurodan az bir bedelle satılmasına çok sıcak bakılmıyor.
Başarılı sağ bek bu sezon Süper Lig’de ön plana çıkan isimlerin başında geldi. Bordo-Mavili ekipte sol bek için Atletico Madrid’den çok ciddi aylık geliri olan Mandava’ya her ne kadar anlaşılması durumunda bonservis ücreti ödenmeyecek olsa bile oyuncun aylık ücreti için 3 milyon euro gibi bir bedelin konuşulması ücret yükünü artırıyor.
Mandava’nın alınamaması durumunda Samsunspor’dan Marc Bola’da değerlendirilmesi geren oyuncular arasında gösteriliyor. Trabzonspor sol bek hattını Arif Boşluk ile yedeklemeyi düşünüyor. Arif, Trabzonspor’da süre aldığı süreçte çok iyi işler ortaya koydu ve en son Bodrumspor karşılaşmasında da sahanın en iyi isimleri arasında yer aldı. Öte yandan transferi gündeme gelen Mandava’nın menajeri şu açıklamalarda bulunmuştu:
‘’Mandava için Trabzonspor ismi geçiyor, eski takım arkadaşları Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz daha önce Trabzonspor forması giydiler o kulüpte çok sevildiler. Reinildo’nun eski takım arkadaşları Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz ile etkili bir iletişimi var. Aralarında çok fazla anı paylaşıyorlar. Sonuç itibariyle sezon sonunu beklemek gerekiyor." şeklinde konuştu.