Trabzonspor'un Eski Yerli Yıldızı Resmen Geri Dönüyor: Avcı'nın Gizli Transferi... Trabzonspor'un Eski Yerli Yıldızı Resmen Geri Dönüyor: Avcı'nın Gizli Transferi...

İkili, turnuvadan sonra bordo-mavili ekibe katılmış olsalar da, fiziksel olarak tam formda olmadıkları için bir süredir takımdan ayrı çalışıyorlar. Pepe, maçlarda yer alırken, Onuachu ise bu süreçte forma şansı bulamadı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, Adana Demirspor galibiyetinin ardından, oyuncuların hem zihinsel hem de fiziksel olarak daha iyi bir performans sergilemelerini beklediklerini ifade etti.

Avcı, Onuachu ve Pepe'nin hazır olmadığını açıklayarak, "Onuachu ve Pepe henüz tam anlamıyla hazır değil. 1 buçuk aylık bir süreçten bahsediyoruz ve bu süreç içerisinde bizimle beraber değillerdi. Taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor, biz de aynı şekilde bekliyoruz. Bu süreçleri iyi biliyorum. Rejenerasyon ve taktik idmanlarıyla geçer. Maç da oynamadılar. O yüzden süreç bizim için biraz yorucu geçiyor. Bir an önce onların hem zihinsel hem fiziksel performanslarının yükselmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bu açıklamalarla birlikte, Trabzonspor'un önemli futbolcularının yakın zamanda tam anlamıyla hazır olması ve takıma katkı yapması bekleniyor.

Editör: Birol Sancak