Sakat Oyuncuların Durumu: Umut Güneş'in müsabaka sonrası tomografi çekimi yapıldı. Paul Onuachu da bugün MR'a girecek. Pazartesi günü Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor ile oynanacak olan müsabaka öncesi, Umut Güneş ve Paul Onuachu'nun durumları merak ediliyor.


Özellikle Paul Onuachu'nun yaşadığı sakatlık sonrası acı içinde yerde kaldığı ve stattan ayrılırken sektiği gözlenmiştir. Onuachu'nun durumunun ciddi olabileceği endişesi taşınmaktadır. Afrika Kupası'ndan döndükten sonra formunda düşüş gözlenen Onuachu'nun kısa süre içinde toparlanması beklenmektedir.

Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor


Umut Güneş'in Durumu: Umut Güneş'in sakatlığının ciddi olmadığı düşünülmektedir. Ancak, Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir'in yapacağı açıklama beklenmektedir.
Trabzonspor taraftarları, önemli oyuncuları Umut Güneş ve Paul Onuachu'nun sağlık durumları hakkında bilgi almak için kulüp yetkililerinin açıklamalarını beklemektedir. Özellikle lig maçlarındaki performanslarını etkileyebilecek olan bu sakatlıkların ciddiyeti takip edilmektedir.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN