Sakat oyuncuların fazlalığı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakılması, Afrika Kupası'na katılan oyuncuların eksikliği ve bazı oyuncuların gönderilmesi, kadronun içini tamamen boşalttı.


Trabzonspor, ikinci yarıda oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi ve 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu kötü performans, yönetim, teknik ekip ve futbolcular arasında büyük bir öfkeye neden oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı ise sorunların üstesinden gelme yerine daha fazla sorun yaratma riski taşıyan hamlelerde bulunarak eleştiri topluyor.

Avcı'nın alınan sonuçları normalmiş gibi göstermeye çalışması, taraftarlar arasında ayrı bir tartışma konusu haline geldi.Taraftarlar, artık iç saha maçlarına bile gitmekte isteksizlik gösterirken, Bordo-Mavili camia, iki yıl önce yaşanan şampiyonluktan sonra geldiği bu duruma anlam veremiyor.

Yönetimden beklenen hamlelerin gelmemesi, camianın sabrını iyice taşırmış durumda. Futbolcuların ise ruhsuz, isteksiz ve vurdumduymaz tavırları eleştiri yağmuruna tutuluyor. Şehrin enerjisi tamamen düşerken, takımın nasıl toparlanacağı ise merak konusu haline gelmiştir.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak