Kontrolleri yapılan Onuachu’nun ciddi bir durumu olmadığı belirtilirken, yıldız oyuncunun Pazar günü Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor ile oynanacak olan maçta forma giymesi bekleniyor. Nijeryalı golcü, bugün gerçekleştirilen antrenmana da katıldı.

Bu sezon ligde 19 maçta 12 gol ve 4 asistle oynayan Onuachu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 1 kez fileleri havalandırdı. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin yenilenmesi adına Southampton Kulübü ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, İngiliz ekibini ikna etmeye çalışıyor. Paul Onuachu da Trabzonspor’da kalmak istediğini her fırsatta dile getiriyor.

Trabzonspor'da Avcı, Madrid'in Yıldız Stoperine Forma Verecek: Transferi İçin 12 Milyon... Trabzonspor'da Avcı, Madrid'in Yıldız Stoperine Forma Verecek: Transferi İçin 12 Milyon...

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Onuachu ile görüştüğü ve yıldız oyuncunun takımda kalmasını istediği belirtiliyor. Bordo-Mavili taraftarlar, Onuachu’nun İstanbulspor maçında sahada olmasını ve gollerine devam etmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Birol Sancak