Bordo-mavililer, Nijeryalı yıldızı bonservisiyle kadrosuna katmak için Southampton'a yeni bir teklif sundu. 30 yaşındaki oyuncunun kalıcı transferi üzerine görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor, Onuachu'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için yaptığı girişimlerden istediği sonucu alamayınca, Southampton'a kalıcı transfer teklifi yaptı. İngiliz ekibi, daha önce yapılan kiralama teklifini reddetmişti. Ancak bordo-mavililer, Onuachu'nun bonservisini almayı içeren yeni teklifiyle görüşmeleri sürdürüyor.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Onuachu'nun transfer ücreti başlangıçta Southampton tarafından 15 milyon Euro olarak belirlenmişti. Bu rakam Trabzonspor için yüksek bulundu. Yapılan görüşmelerde bu rakamın aşağı çekildiği, ancak bordo-mavililerin hala pazarlıklarla fiyatı düşürmeye çalıştığı öğrenildi.

Ahmet Kaya’dan Trabzonspor’a Destek ve Değerlendirmeler Ahmet Kaya’dan Trabzonspor’a Destek ve Değerlendirmeler

ONUACHU'NUN GÖRÜŞMELERİ
Paul Onuachu, Trabzonspor'a transfer olma arzusunu sık sık dile getiriyor ve kulüp yetkilileriyle sürekli iletişimde bulunuyor. 30 yaşındaki forvet, son durumu yakından takip ediyor ve artık transferin tamamlanmasını bekliyor.

GEÇEN SEZONUN PERFORMANSI
Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 25 maça çıkan Paul Onuachu, 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Bu başarılı performansı, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Trabzonspor'un Onuachu transferini kısa süre içinde sonuçlandırması bekleniyor. Nijeryalı yıldızın bonservisiyle birlikte bordo-mavili formayı giymesi, Trabzonspor'un hücum hattını daha da güçlendirecek. Taraftarlar, Onuachu'nun transferinin resmiyet kazanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK