Bordo-mavililerin önceki açıklamalarına rağmen, Alman yıldızın menajeri ve St. Pauli Sportif Direktörü tarafından yapılan açıklamalar, transfer spekülasyonlarını güçlendiriyor.

Trabzonspor, Marcel Hartel'in kulübüyle transfer görüşmeleri yapmak üzere Türkiye'ye getirildiği iddialarını yalanlamıştı. Ancak St. Pauli Sportif Direktörü Andreas Bornemann, Hartel'in takımdan ayrılacağını ve yeni takımının Avrupa'dan bir kulüp olacağını doğruladı.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

37 maçta 21 gol atıp 15 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Marcel Hartel, orta sahanın yanı sıra 8 ve 10 numara pozisyonlarında da görev alabiliyor. Ayrıca kanatta da başarılı performanslar sergileyen oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla sona eriyor.

Trabzonspor'un transferdeki bu girişimi, Marcel Hartel'in bonservisi için mücadele etmesine neden olabilir. Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından, bordo-mavililerin Hartel'i kadrolarına katma ihtimali güçleniyor. Bu transferin nasıl sonuçlanacağı ise yakından takip ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK