Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken, mevcut kadrosundan ayrılmayı düşündüğü oyuncuların isimleri de gündeme gelmeye başladı. Özellikle Bakasetas, Larsen ve Umut Bozok'un durumları dikkat çekiyor.

Danimarkalı sağ bek Anders Trondsen Larsen'in, İsveç ekibi Malmö'ye transferi konusunda sona gelindiği belirtiliyor. Ayrıca Larsen'in sakatlığı da göz önünde bulundurularak Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor. Malmö ile ekonomik anlamda anlaşmanın çok yakın olduğu ifade ediliyor.

Son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri olan Yunan yıldız Bakasetas'ın ise Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi çekiyor. Trabzonspor, Bakasetas'ın bonservisinden gelir elde etmeyi hedefliyor ve bu transferde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Bakasetas'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Almanya ile İngiltere'den teklifler aldığı ifade ediliyor.

Umut Bozok da transfer döneminin gündemdeki isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Uzun süredir kadroda yer almayan deneyimli golcü oyuncu, Konyaspor, Gaziantep ve Adana Demirspor gibi Süper Lig ekipleriyle görüşmeler yapmasına rağmen henüz sonuç alamamıştı. Trabzonspor'un, 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Umut Bozok'un takımdaki geleceği merakla bekleniyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT