Beşiktaş'ta Avcı ile birlikte çalışan Elneny, Kara Kartal formasıyla gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Elneny, Beşiktaş'ta geçirdiği süre zarfında hocalarıyla uyumlu bir işbirliği sergileyerek takımına önemli katkılar sağlamıştı.

52B3480E 50Bb 45B5 Bc32 E6F0B294B672

Mısırlı futbolcu, Abdullah Avcı'nın futbol anlayışına övgüler yağdırarak, "Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya, topa sahip olmaya çalışıyor. Uzun topu sevmiyor. Topu gereksiz yere kaybetmeyi sevmiyor. Hocamız topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini söylüyor. Bu durum benim de çok sevdiğim bir tarz." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'un diğer bir hedefi ise Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fransız sağ bek Valentin Rosier. Abdullah Avcı, sağ bek mevkisinde yaşanan sıkıntıyı çözmek adına Rosier'ı kadrosuna katmayı planlıyor. Trabzonspor yönetimi, deneyimli futbolcu için Beşiktaş ile temas halinde ve bonservisiyle transferi gerçekleştirmeye hazır.

400A7D66 Bd01 45Ad B984 Dae5C197Babc

Transfer operasyonunun tamamlanması durumunda Trabzonspor, kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıya iddialı bir şekilde başlamayı hedefliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak