Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Galatasaray Deplasmanında Zirve Yarışını Karıştırdı
Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Galatasaray Deplasmanında Zirve Yarışını Karıştırdı
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş’a yüklü bir bonservis ile transfer olmasına rağmen istediği süreleri bulmayan Arnavut yıldız Ernes Muçi, Trabzonspor’da adeta coştu. Kiralık olarak Bordo-Mavi olduğu gün, heyecandan sabaha kadar uyuyamadığını söyleyen Fatih Tekke, Başkan Doğan ve ekibine de ‘Böyle bir transfer için teşekkür’ etmişti. Trabzonspor’un Başakşehir, Samsunspor ve Beşiktaş maçlarında çok kritik goller atan Muçi, Beşiktaş’ta da deprem yarattı.

Ernest Muçi Trabzon’da Mutlu Beşiktaş’tan Ayrılığı Sonrası Kariyerinde Yeni Sayfa Açtı

Trabzon’daki 2-2’lik maçta Beşiktaş’a gol atan Muçi, Cumartesi gecesi de maçı çözen isimdi. Yedek kadro ile sahaya çıkmak zorunda kalan Fatih Tekke’nin öğrencileri iyi direndiler. Zubkov’un pasında muhteşem bir vuruşla maçı 2-1’e getiren Muçi, kendisine forma vermeyen, kiralık gönderen Sergen Yalçın’ı adeta Beşiktaş Tüpraş stadına gömdü. Sosyal miedya da Sergen’i eleştirenler ‘Büyük lokma ye ama büyük konuşma’ sözünü kullandılar.

Muçi gidecek mi, kalacak mı?

Şimdi, Trabzonspor’a çok kritik maçlarda katkı sağlayan Ernes Muçi Trabzonspor’da mı kalacak, yoksa Beşiktaş’a mı dönecek. Beşiktaş kulübünün ısrarla 8.5 milyon Euro istemesi Trabzonspor’u zorlarken, takas formülü üzerinde durulacak ve bu yolla Muçi’nin lisansının da alınmasına çalışılacak. Başkan Ertuğrul Doğan’ın kupa maçından sonra bu transfere yoğunlaşacağı da gelen haberler arasında. Muçi, Trabzon’da mutlu olduğunu söylüyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT