Trabzonspor’da orta saha transferi için çalışmalar yeniden hız kazanırken, daha önce yüksek maliyeti nedeniyle geri planda kalan Yunus Musah ismi tekrar gündeme geldi. Bordo-Mavililerin, Milan forması giyen 23 yaşındaki ABD’li orta saha için şartları araştırdığı ve transfer ihtimalini değerlendirdiği belirtiliyor.

FATİH TEKKE MUSAH’I İSTİYOR
Teknik direktör Fatih Tekke’nin, Musah’ın transferine sıcak baktığı ve oyuncuyu kadrosunda görmek istediği aktarılıyor. Özellikle orta sahadaki dinamizmi, savunma katkısı ve topla mesafe kat edebilmesi nedeniyle Amerikalı futbolcunun teknik heyetin aradığı profile uyduğu ifade ediliyor. Musah merkez orta sahanın yanı sıra ön libero ve farklı bölgelerde de görev yapabiliyor.

MİLAN’IN TALEBİ ZORLUYOR
Milan ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Musah’ın bonservisi Trabzonspor açısından en önemli engel olarak öne çıkıyor. Güncel piyasa değeri yaklaşık 14 milyon euro seviyesinde gösterilirken, İtalyan kulübünün oyuncu için en az 10 milyon euro bonservis beklentisi olduğu iddia ediliyor. Trabzonspor’un daha önce yüksek maliyet nedeniyle transferinden kaçındığı Musah için kiralama seçeneğini de değerlendirdiği belirtiliyor. Milan’ın oyuncunun geleceğiyle ilgili vereceği karar, görüşmelerin yönünü belirleyecek.

Trabzonspor’da Fatih Tekke’ye Kritik Eleştiri: Artık Bahane Zamanı Değil
Trabzonspor’da Fatih Tekke’ye Kritik Eleştiri: Artık Bahane Zamanı Değil
İçeriği Görüntüle

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENİYOR
Yunus Musah için Trabzonspor’un yanı sıra Beşiktaş’ın da devrede olduğu belirtilirken, oyuncunun düzenli forma giyebileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği ifade ediliyor. Milan, Musah’ı 2023 yılında Valencia’dan kadrosuna katmış ve oyuncuyla 2028’e kadar sözleşme imzalamıştı. Kulübün resmi açıklamasına göre Musah, Valencia formasıyla 108 karşılaşmaya çıkmıştı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY