Bordo-mavililerin 2 yeni transferi olan Borna Barisic ve John Lundstram'ın perşembe ya da cuma günü Türkiye'ye gelmeleri bekleniyor. İki oyuncu önce sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi sözleşmelerini imzalayacaklar. Ancak bu imzalar, transfer döneminin başlayacağı 24 Haziran'da resmiyet kazanacak. Barisic, imza sonrasında ülkesine dönerek Hırvatistan'ın EURO 2024 hazırlıklarına katılacakken, Lundstram Türkiye'de kalacak ve Antalya'da ailesiyle bir süre tatil yapacak.

Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanırken, takımdan ayrılacak oyuncular da netlik kazanmaya başladı. Ankaragücü maçının ardından Nicolas Pepe'nin veda etmesiyle birlikte, Mehmet Aydın ve Benkovic'in de teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla vedalaştığı gözlemlendi. Kiralık sözleşmeleri sona ermesine rağmen Berat ve Onuachu'nun "1 Temmuz'da görüşürüz" şeklinde arkadaşlarıyla vedalaşması dikkat çekti.

Trabzonspor'da sözleşmeleri devam etmesine rağmen, Joaquin, Umut Bozok, Bakic ve Rayyan Baniya'nın da takım arkadaşlarıyla vedalaşması, gelecek sezon için kadroda değişiklik olabileceği spekülasyonlarını güçlendirdi.

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Bordo-mavililerin transfer ve veda hareketliliği, taraftarlar arasında merakla ve heyecanla takip ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK