DEV ADIMLARIN YÜKSELİŞİ

Trabzonspor Basketbol A Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde (TBBL) gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Son mücadelesinde deplasmanda Atakum Gelişim Spor Kulübü'nü 54-89 gibi net bir skorla mağlup ederek zirve yolunda emin adımlarla ilerledi. İlk periyodu 12-23 önde kapatan ve devreyi 24-50 önde tamamlayan Bordo-Mavili dev adamlar, üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyarak maçı 54-89 kazandı.

PLAY-OFF YOLUNDAKİ HEDEF

E Grubu'nu lider ABB Egospor'un ardında ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, şimdi gözünü TB 2.Lig'e yükselmek için Play-Off'a çevirdi. Bu başarıda takımın kararlılığı ve performansı kadar taraftarın da büyük etkisi olduğu gözlemleniyor.

Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yarışından erken çekilmiş olsa da, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürüyor Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yarışından erken çekilmiş olsa da, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürüyor

KARARLI RAKİP: KAHRAMANMARAŞ GENÇLİKSPOR

Play-Off yolunda karşılarına çıkan rakipleri Kahramanmaraş Gençlikspor ise hiç de hafife alınacak bir ekip değil. Trabzonspor, çift maç eleme sistemiyle oynanacak bu kritik mücadelede rakibini yenerek adını bir üst lige yazdırmak istiyor.

DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYORLAR

İlk maç 5 Mayıs Pazar günü Kahramanmaraş Gençlikspor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek. Ancak Trabzonspor, ikinci maç için hazırlıklarını sürdürüyor ve taraftarlarını büyük maça davet ediyor. Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak olan bu kritik maçta, Bordo-Mavili taraftarların desteğiyle salonun doldurulması bekleniyor. Trabzonspor, tarihine yeni bir zafer daha eklemek için sahada ve tribünde hazır!

Muhabir: AYŞE SANCAK