Trabzonspor'un sağ bek pozisyonunda güçlendirmek istediği oyunculardan biri Cezayirli futbolcu Youcef Atal. Ancak Atal'ın son dönemde yaşadığı skandal nedeniyle Ligue 1 yönetimi tarafından 7 maç men cezası alması ve kulübünden kadro dışı bırakılması, transfer sürecini zorlaştırıyor. 

Trabzonspor yönetimi, Atal'ı ve kulübünü ikna etmek için çaba harcıyor ve sezon sonunda serbest kalacak oyuncuyu uygun bir bedelle transfer etmeyi hedefliyor.

Forvet Hattına Sürpriz İsim: Mickael Biron

Trabzonspor'un forvet hattında yaşadığı eksiklik, yeni bir transfer arayışını gündeme getirdi. Paul Onuachu'nun Afrika Kupası'nda olması ve Umut Bozok'un kadro dışı kalmasıyla tek forvet olarak Enis Destan kalan takım, takviye yapma ihtiyacı hissetti. İlk olarak Rafa Mir'e teklif yapıldı, ancak Valencia'nın devreye girmesi fiyatları artırdı. Bu durum üzerine Trabzonspor, Belçika ekibi Molenbeek'te forma giyen 26 yaşındaki Mickael Biron'u transfer gündemine aldı. Biron'un 2025 yılında sözleşmesi sona erecek ve kulübüyle görüşmeler başladı.

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Trabzonspor'un bu iki transfer hamlesi, takımın gelecekteki performansını etkileyebilir ve taraftarlar arasında heyecan yaratmış durumda. İlerleyen günlerde transfer süreçleri netlik kazanacak ve takımın kadrosu şekillenmeye devam edecektir.

TAKA/NEZİHA ÇAKİROĞLU

Editör: Ayşe Sancak