Başkan Yardımcısı Taner Saral, özellikle Fenerbahçe ile oynanan müsabaka sonrasında yaşanan olaylarla ilgili alınan kararları eleştirerek, "Şanlı Trabzonspor'un ve milyonlarca vefakar taraftarımızın hakkını bugün açıklanan kararda emeği olanlara asla helal etmiyoruz!" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı'dan Önemli Açıklamalar Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı'dan Önemli Açıklamalar

Saral, TFF yönetimine ve hakem camiasına güvenlerinin kalmadığını vurgulayarak, "Trabzonspor olarak ne TFF başkanına ne liyakatsiz ekibine ne de belli çıkar gruplarının parmağında oynattığı hakem camiasına en ufak bir güven kırıntımız dahi yok." ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu sürecin içinde olmadıklarını ve olmayacaklarını belirterek, "Emek hırsızları ve şikecilerle mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir." dedi.

TFF başkanı ve yönetimine istifa çağrısı yaparak, futbolun içine düştüğü durumu eleştiren Saral, "Futbolun girdiği bu derin komadan çıkmasının tek yolu, ilk önce TFF başkanı olmak üzere herkesin istisnasız bir şekilde istifa etmesidir." şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarları da PFDK tarafından verilen cezalara karşı çıkarak, stada gireceklerini ve kulübün bu cezaları tanımayacağını ifade ettiler. Bordo-mavili taraftarlar, iç sahada oynanacak olan ilk maçta tribünlerin taraftarlara açılması talebinde bulundular.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA