Prim ve Ödeme Müjdesi

Trabzonspor yönetimi, kupa finali öncesinde oyunculara moral vermek amacıyla önemli bir mali destek sağladı. Önce prim açıklaması yapan yönetim, şimdi de oyunculara 3 milyon Euro'luk bir ödeme daha yaptı. Bu ödeme ile birlikte, oyuncuların kulüpten alacakları tamamen kapatıldı. Maç öncesinde yapılan bu ödeme ve prim müjdesi, takımda büyük bir memnuniyet yarattı ve oyuncuların yüzlerini güldürdü.

Yönetimden Tam Destek

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, takımın yanında olmak için tam kadro İstanbul'da bulunacaklar. Yönetim, maç öncesinde takıma moral vermek ve tam destek sağlamak amacıyla oyuncularla birlikte olacak. Bu hamle, takımın motivasyonunu artırmayı ve oyuncuların sahada en iyi performanslarını sergilemelerini sağlamayı hedefliyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak için büyük bir azimle çalışmalarını sürdürürken, yönetimin sağladığı bu desteklerin takımın moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkarması bekleniyor. Maç öncesi yapılan bu mali destek ve yönetimin tam kadro desteği, bordo-mavili ekibin kupa yolunda önemli bir itici güç olacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN