Trabzon Sevgisi ve Taraftarın Hatıraları

Röportajında "İlk fırsatta kızımın doğduğu şehir olan Trabzon'a geleceğim" diyen Adrian, Trabzonspor'daki günlerini değerlendirirken "Daha iyi olabilirdi, ortada" şeklinde yorumda bulundu. Ancak şehri, kulübü ve özellikle taraftarı sevdiğini belirterek, Trabzon'a olan sevgisini dile getirdi. Adrian, sosyal medyada Bordo-Mavili taraftarların kendisini hatırlamalarının mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Zorlu İlk Yıl ve Beşiktaş'tan Alınan Ofsayt Kararı

Trabzonspor'daki ilk yılının zorlu geçtiğini ifade eden Adrian, gol atamadığı ve şanssızlıklarla mücadele ettiği bir dönem olduğunu belirtti. Özellikle Benfica'ya attığı golün ofsayt kararı ile iptal edilmesi ve birkaç kez direğe takılması gibi anılarıyla dolu olduğunu paylaştı.

"Hayatım Boyunca İyi Bir Trabzonsporlu Olacağım"

Trabzonspor Taraftarının Sevgilisi: Bardhi'nin Hırsı ve Performansı Trabzonspor Taraftarının Sevgilisi: Bardhi'nin Hırsı ve Performansı

Adrian, röportajında "Hayatımın sonuna kadar iyi bir Trabzonsporlu olacağım" diyerek Trabzonspor'a olan bağlılığını vurguladı. Ayrıca Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarına davet edildiğini ancak bu daveti yerine getiremediğini açıkladı.

Editör: Birol Sancak