Haber, hem Süper Lig'de 3.'lük mücadelesi hem de Türkiye Kupası finali öncesinde gelmesiyle dikkat çekti. 29 yaşındaki Nijeryalı golcünün gelecek sezon için kararını verdiği ve İstanbul takımlarında forma giymek istediği belirtildi.

Trabzonspor'un bu sezon kiralık olarak forma giydirdiği Onuachu için İngiliz kulübü Southampton'un 10 milyon Euro'luk bir bonservis talebinde bulunduğu ifade edildi. Haberde, Onuachu'nun kulübüyle 2026 Haziran ayına kadar sözleşmesinin devam ettiği vurgulandı.

Gazetenin aktardığı bilgilere göre, Onuachu'nun maaşının ve menajerinin alacaklarının geç ödenmesi sebebiyle Trabzonspor'da kalmaya sıcak bakmadığı öne sürüldü. Oyuncunun hedefinin İstanbul ekiplerinde forma giymek olduğu belirtildi.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Haberde ayrıca, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın daha önce Southampton'un 15 milyon Euro bonservis talebinde bulunduğunu açıkladığı hatırlatıldı. Başkan Doğan'ın, "Trabzonspor'da mutluyum, benim gücüme göre oynuyorlar, benim kaliteme göre oynuyorlar. Bir futbolcu olarak her zaman sizin gücünüze göre oynayacakları bir kulübü seçmelisiniz" şeklindeki açıklamalarına da yer verildi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN