Relevo sitesinde yer alan habere göre, Atletico Madrid, Trabzonspor forması giyen ve başarılı bir performans ortaya koyan sağ bek oyuncusu Thomas Meunier'i transfer listesine aldı.

Trabzonspor, ara transfer döneminde Belçikalı sağ bek oyuncusunu Borussia Dortmund'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. 30 Haziran 2025 yılına kadar Bordo-Mavili formayı terletmesi için sözleşme imzalayan Thomas Meunier, çıktığı 16 maçta 6 asist ve 1 gol kaydetmişti. Ancak Atletico Madrid'in bu transfer girişimi, Trabzonspor'un Meunier ile olan ilişkisini değiştirebilir.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Bordo-Mavili kulüp, oyuncuya 2023-2024 futbol sezonu için 850.000 Euro, 2024-2025 futbol sezonu için ise 1.500.000 Euro garanti ücret ve 500.000 Euro imza ücreti ödemeyi taahhüt etmişti. 32 yaşındaki futbolcu daha önce yaptığı açıklamalarda en az Haziran 2025 yılına kadar Trabzonspor'da olacağını belirtmiş olsa da, Atletico Madrid'in ilgisi transfer senaryosunu değiştirebilir.

Bu transfer, özellikle Trabzonspor'un savunma hattı için önemli bir boşluğu doldurmakta zorlanacağı anlamına gelebilir. Atletico Madrid'in Thomas Meunier transferi konusundaki gelişmeler merakla beklenirken, Trabzonspor'un oyuncusunu tutmak için ne gibi adımlar atacağı da dikkatle takip ediliyor. Meunier'in olası transferi, Trabzonspor'un gelecek planlamalarını da önemli ölçüde etkileyebilir.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Birol Sancak