Trabzonspor'un Afrika Kupası'nda mücadele eden futbolcusu Nicolas Pepeli, Fildişi Sahili ile Senegal arasındaki son 16 turu maçında sahaya çıkacak. Fildişi Sahili, grup aşamasını üçüncü sırada tamamlayarak en iyi üçüncü olarak son 16 turuna yükseldi. Ancak Trabzonsporlu taraftarlar, Fildişi Sahili'nin bu maçta elenip Pepeli'nin geri dönmesini bekliyor.

Pepeli, sakatlık ve kadro dışı kararının yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle kadro sıkıntısı yaşayan Trabzonspor'un önemli bir oyuncusu. Diğer Trabzonsporlu oyuncular Onuachu ve Trezeguet'nin de Afrika Uluslar Kupası'na gitmeleri, takımın kadro derinliğini olumsuz etkilemişti. Nijerya'dan dönen Onuachu'nun dönüş süreci uzun sürerken, Trezeguet'nin ise Beşiktaş maçına yetişmesi bekleniyor.
Trabzonsporlu taraftarlar, Pepeli'nin Fildişi Sahili'nin bu akşamki maçında elenip, takıma daha erken dönmesini umut ediyor. Bordo-Mavili ekipte her oyuncunun katkısına ihtiyaç olduğu bir dönemde, Pepeli'nin geri dönüşü beklenen bir gelişme olarak kabul ediliyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT