Eski hakem, spor yorumcusu Erman Toroğlu, Bordo-Mavililerin futbolunu beğenmeyenlere tepki gösterdi

Süper Lig’de 15.haftayı en yakın takipçisine 12 puan fark atarak namağlup lider olarak geçen Trabzonspor, adım adım şampiyonluk hedefine doğru ilerliyor. Süper Lig tarihinin en büyük farkını yakalamasına rağmen bazı spor yorumcularının Trabzonspor’un oynadığı futbolu yeterli bulmaması şaşkınlık yaratıyor. Eski hakem, spor yorumcusu Erman Toroğlu da bu duruma tepki gösterdi. A Spor’daki yayında görüşlerini belirten Toroğlu şunları söyledi;

“Trabzonspor maça çıkacak hep 5-6 atacak, herkes bunu istiyor herhalde. Çok süratli oynayacak, 150 km ile gidecek. Adam 15 maç oynamış 12 galibiyet, 3 beraberlik, 0 mağlubiyet, 31 gol atmış 11 yemiş. Hala diyorlar ki ‘Trabzonspor doğru oynamıyor.’ Bu doğru nasıl oynanıyor biri bana anlatsın. Adam dosdoğru top oynuyor. Türkiye liginde en doğru oynayan takım. Daha başka nasıl oynayacak? Her maç 6 tane mi atacak? Her girdiği pozisyon gol mü olacak? Kalesinde pozisyon olmayacak mı, gol yemeyecek mi bu takım? İnanamıyorum ya.

Şu an Trabzonspor’un yerinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş olsaydı bugün gazeteleri açtığımızda ne olurdu? Büyük gazetelerin hepsi ön sayfadan verirlerdi. Beğenmiyorlar Trabzonspor’u inanamıyorum, doğru! Çekemiyorlar. Burası Trabzon. Başakşehir’de seyirci yoktu. 3 büyük takım bu ligde herkesi yer. Masa başında yıllarca yediler. Trabzon’u zor yerler. Trabzon’un takımı iyi olsun zor yerler. Trabzon’la baş edemezler. Yıllarca 3 büyük masa başında neler yaptılar. Trabzon dişlerine ağır gelir. Bir de iyi top oynarlarsa bozamazsın. Neler yaptılar yıllarca.”